Πήγαν να κλέψουν τα κανόνια στο Μεσολόγγι

Πήγαν να κλέψουν τα κανόνια στο Μεσολόγγι Facebook Twitter
1

Δολιοφθορά σε μνημεία που βρίσκονται στον κήπο των Ηρώων στο Μεσολόγγι, κατήγγειλε ο δήμος. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, δύο από τα κανόνια του τείχους, τα οποία χρονολογούνται από την εποχή της Εξόδου, βρέθηκαν εκτός θέσης.

Σε ερώτηση αν πρόκειται για βανδαλισμό ή απόπειρα κλοπής, ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος λέει ότι «το βάρος και μόνο των κανονιών, μάς κάνει να υποθέτουμε, πως πρόκειται για απόπειρα κλοπής».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι δράστες επιχείρησαν να μετακινήσουν τα κανόνια, αλλά προφανώς λόγω του μεγάλου βάρους τους, εγκατέλειψαν την προσπάθεια.

Στο μεταξύ, θέλοντας η δημοτική αρχή να προλάβει μια ενδεχόμενη νέα απόπειρα κλοπής, ενημερώνει τους δημότες, ότι «τόσο ο δήμος, όσο και οποιοσδήποτε άλλος επίσημος φορέας δεν πρόκειται να κάνει εργασίες κατά τη διάρκεια της νύχτας ή της μέρας με γερανό εξωτερικά του τείχους».

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, καλεί τους δημότες, πως «εάν αντιληφθούν κάτι τέτοιο, να καλέσουν άμεσα την αστυνομία».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια