Eκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Νέα επιδείνωση του καιρού

Eκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Νέα επιδείνωση του καιρού Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Nέα επιδείνωση του καιρού, με συνεχείς, κατά περιόδους ισχυρές, βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής και βόρειας χώρας προβλέπει  η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σε νέο έκτακτο δελτίο που εξέδωσε σήμερα Τετάρτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα επηρεαστούν αρχικά η Μακεδονία, η Θράκη, η Θεσσαλία και οι Σποράδες, πρόσκαιρα η ανατολική Στερεά και η Εύβοια και βαθμιαία τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Την Πέμπτη τα φαινόμενα αυτά θα περιοριστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Για σήμερα  στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένονται από τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από το βράδυ δυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία στα ανατολικά ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρό με τραύματα στο λαιμό βρέθηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο

Ελλάδα / Νεκρή με τραύματα στον λαιμό βρέθηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο

Η Βασιλική είχε εξαφανιστεί 21:10 το βράδυ της Κυριακής από το χωριό Μυρτιά Πύργου - Το 11χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στο Καταράχι Πύργου - 37χρονος που συνελήφθη ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία
NEWSROOM
Μάικλ Μόσλι: Τις τελευταίες του στιγμές κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από το μπιτς μπαρ

Ελλάδα / Μάικλ Μόσλι: Επί 20 λεπτά περιπλανιόταν ζαλισμένος στον λόφο πίσω από το μπιτς μπαρ

Ο Βρετανός φαίνεται σε υλικό από κάμερα ασφαλείας από το κατάστημα στην παραλία Αγίας Μαρίνας στη Σύμη, ώσπου ξαφνικά στέκεται, ακουμπά στο φράχτη και κατόπιν χάνεται από το οπτικό πεδίο της κάμερας
NEWSROOM