Αστυνομία στην ΕΡΤ - Γίνονται προσαγωγές αντιεξουσιαστών μετά την εισβολή(update)

Αστυνομία στην ΕΡΤ - Γίνονται προσαγωγές αντιεξουσιαστών μετά την εισβολή(update) Facebook Twitter
3

Δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Περίπου 20 μέλη της ομάδας αντιεξουσιαστών «Ρουβίκωνας» εισέβαλαν νωρίτερα στο στούντιο , την ώρα που η Λιάνα Κανέλλη και ο Πάνος Χαρίτος, με αφορμή τα 50 χρόνια της δημόσιας τηλεόρασης, παρουσίαζαν το δελτίο ειδήσεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και όσα είπε η Λιάνα Κανέλλη,  κατά την εισβολή των αντιεξουσιαστών τραυματίστηκε ένας εικονολήπτης.

Το αθηναϊκό πρακτορείο μεταδίδει πως οι αστυνομικές δυνάμεις, έχουν προχωρήσει σε 22 προσαγωγές μελών της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας». Οι προσαχθέντες έχουν οδηγηθεί αυτή την ώρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

 Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Με αφορμή την αποψινή παρέμβαση ομάδας αντιεξουσιαστών, που διέκοψε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ημέρα εορτασμού των 50 χρόνων της Ελληνικής Τηλεόρασης, η ΕΣΗΕΑ επισημαίνει ότι: Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν έχει ιδιοκτήτες, ανήκει στον ελληνικό λαό. Η ενημέρωση δεν χρειάζεται προστάτες. Την ενημέρωση προασπίζουν οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ.

Η στιγμή της εισβολής:

Tι είπαν μετά Λιάνα Κανέλλη και Πάνος Χαρίτος:

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα σε Οικονομική Θεωρία, Υπολογιστές, Βιολογική Γεωργία

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα για τα μαθήματα ειδικότητας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Στηρίζω 101% την παρέμβαση "Ρουβικώνα". Όταν οι Συριζαίοι έκαναν πλάτες σε όλους αυτούς και δικαιολογούσαν την κάθε ακρότητα βαπτίζοντας την ως "αγανάκτηση" ήταν καλά. Τώρα που τους γυρνάνε μπούμερανγκ κάνουν προσαγωγές και καταδικάζουν. Ας τα λουστούμε και εμείς μαζί τους. "Ρουβικώνας" και μόνιμη κατάλειψη τελωνείων από αγρότες παντού και πάντα.
Η κομμουνίστρια Κανέλλη, παρά την πολιτική της τοποθέτηση στο "άκρο", πάντοτε ευπρεπής και καταρτισμένη. Οι λοιποί ακροαριστεροί μπαχαλάκηδες που της την πέφτουν, (μετά τους ξυλοδαρμούς του ναζιστή Κασιδιάρη), είναι ενδεικτικοί της τωρινής μας κατάπτωσης. Τα άκρα συναντώνται και μας κυβερνούν.Μπάχαλο παντού. Ο καθένας ότι γουστάρει. Η χώρα καταρρέει και εμείς ξυνόμαστε. Οι δραματικές μας στιγμές θα έπρεπε να κινητοποιήσουν κάθε υπηρεσία και αξιωματούχο σε μία προσπάθεια επαναφοράς του δημοσίου ελέγχου. Αλλιώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα ζήσουμε εκτροπές. Χούντα θα είναι αυτό; εθνική καταστροφή από ξένη επέμβαση; τι άλλο; Σίγουρα πάντως δεν πάμε καλά, και ο καθένας μας νοιώθει απροστάτευτος.
Η Κανέλλη δεν είναι "άκρο", είναι άκρο. Καλά όσα λες αλλά να μην ξεπλένουμε και απολυταρχικά καθεστώτα λόγω μετεμφυλιακών κόμπλεξ...Επίσης ποτέ δεν υπήρξε ούτε ευπρεπής ούτε καταρτισμένη, απλά όταν κάθεσαι δίπλα σε νεοναζί φαίνεσαι σαφώς καλύτερος.