Η σύζυγος του πεσόντος αξιωματικού Κωνσταντίνου Πανανά θα δώσει στο νεογέννητο αγοράκι της το όνομα του

Η σύζυγος του πεσόντος αξιωματικού Κωνσταντίνου Πανανά θα δώσει στο νεογέννητο αγοράκι της το όνομα του Facebook Twitter
0

Ένα υγιέστατο αγοράκι γέννησε η σύζυγος του υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά, ο οποίος έπεσε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στο δυστύχημα με το ελικόπτερό του στην Κίναρο.


Πρόκειται για το δεύτερο παιδί της οικογενείας - και όπως έγινε γνωστό, το αγοράκι θα πάρει το όνομα του πατέρα του, Κωνσταντίνος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης, απέστειλαν ανθοδέσμες στη μητέρα.

Υπενθυμίζεται πως στο δυστύχημα στην απόκρημνη πλαγιά της Κινάρου, έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος οι υποπλοιάρχοι Αναστάσιος Τουλίτσης και Κωνσταντίνος Πανανάς και ο ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου.

Η συγκινητική φωτογραφία που δημοσίευσε ο μαιευτήρας της συζύγου του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Πανανά και το μήνυμά του:

Απέκτησα μια κόρη, απέκτησα έναν ήρωα εγγονό...την Μαριάννα και τον νεογέννητο γιο σου, Υποπλοίαρχε Κωνσταντίνε Πανανά, φίλε Κώστα...κι εγώ ένας απλός θνητός, επίτρεψέ μου...τα ταξίδια σου δεν ήταν ταξίδια αναψυχής, ταξίδια πίστης στο καθήκον που ορκίστηκες, ταξίδια στο απέραντο Ελληνικό γαλάζιο, ενός αετού, πάνω από το Αιγαίο....να μας προστατεύει ήταν!
Τα μακρινά ταξίδια σου, στις Ελληνικές θάλασσες, σε φέρανε πιο κοντά μας, στην Μαριάννα σου, στον Παναγιώτη σου, στον μικρό σου ήρωα που κράτησα στα χέρια μου... θα ακούσει για τον θρύλο του πατέρα του με τους φίλους του μα ποτέ δεν θα σε αγκαλιάσει!
Πρόσεχέ μας Υποπλοίαρχε!
Δημήτρης Κακαλέτρης».

 

Η σύζυγος του πεσόντος αξιωματικού Κωνσταντίνου Πανανά θα δώσει στο νεογέννητο αγοράκι της το όνομα του Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ