Όλες οι πληροφορίες για το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελίδη

Όλες οι πληροφορίες για το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελίδη Facebook Twitter
4

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.30 το πρωί στη Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού.

Ο τραγουδιστής επέβαινε σε εταιρικό αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές μαζί με δύο κοπέλες που έχουν τραυματιστεί, η μία εκ των οποίων σοβαρά.

Όλες οι πληροφορίες για το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελίδη Facebook Twitter

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης με μεγάλη ταχύτητα κατέληξε στις μπάρες του δρόμου στη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ και την Τροχαία που έσπευσαν στο σημείο, το αυτοκίνητο φαίνεται να έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.

Όλες οι πληροφορίες για το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελίδη Facebook Twitter

Από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκε το τροχαίο διέρρευσαν οι φήμες πως πρόκειται για τον δημοφιλή τραγουδιστή, ωστόσο η απουσία επίσημων εγγράφων για την ταυτοποίηση του, κατέστησαν απαραίτητη την αναγνώριση του από συγγενικά πρόσωπα και τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη του νυχτερινού μαγαζιού που θα έκανε πρεμιέρα ο Παντελίδης την Παρασκευή.

To ΑΠΕ μεταδίδει πως ο επιχειρηματίας έκανε την πρώτη αναγνώριση και μετά έφθασε στο νοσοκομείο και ο αδελφός του για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του.


Σημειώνεται ότι μόλις πήγαν στο σημείο του δυστυχήματος άνδρες της Τροχαίας, λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν, η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, τους είπε ότι οδηγός του ΙΧ ήταν ο Παντελής Παντελίδης. 

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM