Άνοιξε ο Μπράλος - Παρολίγο επεισόδια ανάμεσα σε αγρότες και εξαγριωμένους οδηγούς (βίντεο)

Άνοιξε ο Μπράλος - Παρολίγο επεισόδια ανάμεσα σε αγρότες και εξαγριωμένους οδηγούς (βίντεο) Facebook Twitter
ΑΠΕ ΜΠΕ / ΤΣΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
0

Τα τρακτέρ τους απέσυραν οι αγρότες της Φθιώτιδας από τον κόμβο του Μπράλου στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, περίπου στις 21.30 το βράδυ, μετά από διαπραγματεύσεις με οδηγούς φορτηγών αυτοκινήτων, με τους οποίους λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. 

Τα μέτρα της αστυνομίας έσπασαν πρώτοι οι οδηγοί των φορτηγών οι οποίοι κινούνταν με κατεύθυνση από την Αθήνα προς τη Λαμία. Αμέσως μετά, οδηγοί φορτηγών αυτοκινήτων που βρίσκονταν ακινητοποιημένοι, είτε μέσα στη Λαμία, είτε στο εθνικό δίκτυο από τη Λαμία μέχρι τη Στυλίδα σε ένα μήκος που ξεπερνούσε τα 15 χλμ., έσπασαν και αυτοί τα μέτρα της αστυνομίας και προχώρησαν προς την περιοχή του Μπράλου φτάνοντας πολύ κοντά στο μπλόκο των αγροτών.

Παράλληλα άλλες νταλίκες μέσα από τους παράδρομους έφτασαν πολύ κοντά στο μπλόκο των αγροτών, ενώ σημειώθηκαν και μικροεντάσεις. Προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, οι αγρότες αποφάσισαν να ανοίξουν τον δρόμο νωρίτερα από ό,τι είχαν προγραμματίσει.

Στην περιοχή σχηματίστηκαν ουρές αρκετών χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


Η στιγμή που δόθηκε η Ε.Ο. στο μπλόκο του... από LAMIASTARGR

 

 


Νταλίκες στη Λαμία από LAMIASTARGR

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Ελλάδα / Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Παρά την τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης
NEWSROOM