ΜΑΤ και αγρότες απέναντι- έξω από το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

ΜΑΤ και αγρότες απέναντι- έξω από το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Facebook Twitter
Menelaos Michalatos / SOOC
0

Έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης βρίσκονται αυτή την ώρ αοι αγρότες της Κρήτης που έφτασαν το πρωί στην Αθήνα. Μπροστά στο υπουργείο είναι παρατεταγμένες διμοιρίες των ΜΑΤ ενώ ένα περιπολικό έχει σταματήσει την κυκλοφορία στη διασταύρωση της Αχαρνών με τη Μάρνη.

Οι αγρότες έχουν ζητήσει να τους αφήσουν να φτάσουν τουλάχιστον μέχρι τα σκαλιά του υπουργείο, κάτι που φαίνεται ότι θα γίνει, αφού οι δυνάμεις των ΜΑΤ υποχωρούν.

Έν τω μεταξύ, είκοσι τρακτέρ κατεβαίνουν προς την πρωτεύουσα από τη Λάρισα, με την αστυνομία να έχει ετοιμάσει τρεις ζώνες ελέγχου στην Αττική, για να μην φτάσουν τα τρακτέρ στο Σύνταγμα.

Η πρώτη ζώνη ελέγχου, είναι ε στα διόδια Αφιδνών, στον κόμβο Μαρκοπούλου, στο Καλαμάκι, στον Μαραθώνα, στην Πάχη Μεγάρων, και στο 57ο χιλ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας. Η εθνική στα διόδια της Κορίνθου είναι κλειστή.


Ξεκίνησαν για Αθήνα οι αγρότες από τα Μάλγαρα από Enikos_gr

Η δεύτερη ζώνη της Αστυνομίας θα είναι περιμετρικά της Αθήνας  και στο λιμάνι του Πειραιά. Η τελευταία ζώνη θα είναι στο κέντρο της Αθήνας, από την Πλατεία Βάθη, όπου βρίσκεται το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και μέχρι το Σύνταγμα, όπου θα υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ.

Στην Αττική. κλειστός θα είναι ο κόμβος Μαρκοπούλου από τις 12 το μεσημέρι ως τις 8 το βράδυ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ