Εισβολή και επίθεση κουκουλοφόρων στα γραφεία του Δημήτρη Μπούρλου στα Εξάρχεια

Εισβολή και επίθεση κουκουλοφόρων στα γραφεία του Δημήτρη Μπούρλου στα Εξάρχεια Facebook Twitter
0

Επίθεση από κουκουλοφόρους σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στο γραφείο του εργατολόγου Δημήτρη Μπούρλου στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πέντε άγνωστοι εισέβαλαν στο γραφείο του, προκάλεσαν υλικές ζημίες και κατέστρεψαν υπολογιστές, ενώ πέταξαν κόκκινη μπογιά και φέιγ βολάν.

Ο Δημήτρης Μπούρλος ήταν μέλος της επιτροπής σοφών που είχε παραδώσει συμβουλευτικό πόρισμα στο Υπουργείο Εργασίας για το ασφαλιστικό.

Λίγο αργότερα, αναρτήθηκε  στο «Indymedia» η ανάληψη ευθύνης για τη συγκεκριμένη επίθεση χωρίς όμως να αναφέρεται το όνομα κάποιας οργάνωσης. H ανάρτηση αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ο δικηγόρος Δ. Μπούρλος είναι μέλος της επιτροπής σοφών, η οποία χάραξε την κυβερνητική πολιτική όσον αφορά στην αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού, έντος του πλαισίου που ορίζει το τρίτο Μνημόνιο. Η αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού επιτελεί έναν ακόμη αντικοινωνικό σχεδιασμό, μια ακόμη έκφανση της επίθεσης κράτους και κεφαλαίου ενάντια σε όλους τους από τα κάτω».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μπούρλος είχε διαφωνήσει με την τελική πρόταση της Επιτροπής Σοφών για το ασφαλιστικό που υποβλήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στη Βουλή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ