Σοκαριστική υπόθεση παιδοφιλίας σε δημοτικό της Αττικής- Υπεύθυνος κυλικείου ασελγούσε σε μαθήτριες

Σοκαριστική υπόθεση παιδοφιλίας σε δημοτικό της Αττικής- Υπεύθυνος κυλικείου ασελγούσε σε μαθήτριες Facebook Twitter
0

Για ασέλγεια σε μαθήτριες συνελήφθη από την Αστυνομία ένας 52χρονος, ο οποίος είναι υπεύθυνος κυλικείου σε δημοτικό σχολείο της βορειοανατολικής Αττικής.

Η σοκαριστική υπόθεση παιδοφιλίας ήρθε στο φως όταν ένα κοριτσάκι είπε στη μητέρα του ότι ο υπεύθυνος του κυλικείου, με το πρόσχημα ότι θέλει να την κεράσει μια πορτοκαλάδα, την οδήγησε στο κυλικείο του σχολείου, όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Η μητέρα της μαθήτριας κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία, που συνέλαβε το δράστη.

Ο 52χρονος παιδόφιλος κατά την εξέτασή του από αστυνομικούς, ομολόγησε ότι είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τριών μαθητριών, συνολικά.

Ο δράστης, που είναι πατέρας ενός παιδιού, παρέσυρε τα κοριτσάκια στο κυλικείο, λέγοντάς τους ότι θέλει να τα κεράσει σοκολάτες και αναψυκτικά.

Ο 52χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε τακτικό ανακριτή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα σε Οικονομική Θεωρία, Υπολογιστές, Βιολογική Γεωργία

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα για τα μαθήματα ειδικότητας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
NEWSROOM