Μέχρι την Τετάρτη η κακοκαιρία

Μέχρι την Τετάρτη η κακοκαιρία Facebook Twitter
Φωτό: Θ. Δουμάνης
0

Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να συνεχιστεί η κακοκαιρία με χιόνια και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Χαρακτηριστικό της παγωνιάς είναι ότι στη Φλώρινα το θερμόμετρο έδειξε σήμερα μείον 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στον περιφερειακό της Πεντέλης και στην Λ. Πάρνηθος, παραμένουν όμως τα προβλήματα στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, στην Αγία Τριάδα, στον Άγιο Μερκούριο και τον Ωρωπό, όπου είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες.

Για το βράδυ προβλέπεται παγετός, κατά τόπους ισχυρός στα ηπειρωτικά, ενώ για αύριο Δευτέρα, η ΕΜΥ προβλέπει στα δυτικά, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα στα νότια πρόσκαιρων τοπικών βροχών και ασθενών χιονοπτώσεων στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχή ή χιονόνερο και στα ορεινά-ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης παροδικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4, στα πελάγη 4-5 και στα ΝΑ 6 Μποφόρ ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια, με χιονόνερο  και με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βελτίωση από το βράδυ. Θερμοκρασία από 2 ως 11 βαθμούς, στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με θερμοκρασία από μείον 5 ως 7 βαθμούς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ