Κλειστά σήμερα τα ΚΕΠ

Κλειστά σήμερα τα ΚΕΠ Facebook Twitter
0

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι των ΚΕΠ, ενώ πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

   Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων ΚΕΠ ζητεί προσλήψεις, εκπαίδευση του προσωπικού στις νέες αρμοδιότητες που αναλαμβάνει και προστασία της προϋπηρεσίας με την εφαρμογή του νέου μισθολογίου. 

   «Έχουμε κατ΄ επανάληψη τονίσει την έλλειψη προσωπικού, εκπαίδευσης και προγραμματισμού που παρατηρείται στον κλάδο μας, ο οποίος ολοένα και φορτώνεται με μεγαλύτερο όγκο εργασίας, αδυνατώντας να φέρει εις πέρας τον αρχικό του ρόλο. Να αποτελεί δηλαδή το πρότυπο της Δημόσιας Διοίκησης» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM