Το Χαμόγελο του Παιδιού αναζητά πληροφορίες για ένα βρέφος και ένα παιδί

Το Χαμόγελο του Παιδιού αναζητά πληροφορίες για ένα βρέφος και ένα παιδί Facebook Twitter
0

Δύο ανήλικους, εκ των οποίων μάλιστα ο ένας βρέφος μόλις 6 μηνών, που χάθηκαν σε ναυάγιο στο Φαρμακονήσι αναζητά το Χαμόγελο του Παιδιού. Πρόκειται για δυο αδέρφια, τον Μοχάμεντ και τον Αμπάς Αλκαφάντζι που αγνοούνται μετά από ναυάγιο που σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Φαρμακονησίου.

Ο έξι μηνών Μοχάμεντ Αλκαφάντζι, έχει ύψος 40 εκατοστά, ζυγίζει 3,5 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε πάνα και φανελάκι με το σχέδιο του Mickey. Ο 6χρονος Αμπάς έχει ύψος 70 εκατοστά, ζυγίζει 30 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε κίτρινη μπλούζα, μαύρη ζακέτα, τζιν παντελόνι και ασημί αθλητικά παπούτσια.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ζητά από όποιον έχει πληροφορίες για τα παιδιά να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον οργανισμό, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000, ή από εξωτερικό στο +30 2107609550, καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες: Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά - Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000,

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ