Κοζάνη: Συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή ο πεθερός της 37χρονης που δολοφονήθηκε

Κοζάνη: Συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή ο πεθερός της 37χρονης που δολοφονήθηκε Facebook Twitter
0

Ο πατέρας του 40χρονου που φέρεται να σκότωσε και να έθαψε σε χωράφι τη σύζυγό τουστο Βελβεντό Κοζάνης, συνελήφθη χθες για παράνομη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών που έγιναν για την εξιχνίαση του εγκλήματος, βρέθηκαν στο σπίτι του 67χρονου πατέρα του δράστη, δύο κυνηγετικές καραμπίνες, τις οποίες κατείχε χωρίς άδεια.

Η 37χρονη Ανθή Λινάρδου, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί στην αστυνομία από την περασμένη Κυριακή (10 Ιανουαρίου), βρέθηκε θαμμένη σε χωράφι, ιδιοκτησίας του συζύγου της, ο οποίος συνελήφθη και φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγος δολοφόνησε την 37χρονη την Κυριακή, την ημέρα δηλαδή που είχε πάει στην ΕΛΑΣ για να δηλώσει την εξαφάνιση της. Στη συνέχεια την έθαψε στο χωράφι και πέρασε με φρέζα το σημείο για να εξαφανίσει τα σημάδια της ταφής. Το φρεζάρισμα του χωραφιού ήταν που κίνησε και τις υποψίες της αστυνομίας.

Οι άνδρες της ασφάλειας με την παρουσία εισαγγελέα και ειδικό εξοπλισμό έψαξαν τόσο το σπίτι, όσο και τα χωράφια και εντόπισαν τελικά το πτώμα.

Όταν ο φερόμενος ως συζυγοκτόνος ρωτήθηκε γιατί τη σκότωσε, είπε ότι τσακωνόταν συχνά μαζί της και ότι του μετέφεραν πώς η γυναίκα μάλλον είχε εξωσυζυγική σχέση. Πριν αποκαλυφθεί η δολοφονία είχε πει στην αστυνομία ότι η 37χρονη είχε βγει για ποτό και δεν γύρισε ποτέ, ενώ ο πατέρας του έλεγε ότι έφυγε με κάποιον γιατί δεν της άρεσε το Βελβεντό.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Ελλάδα / Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Παρά την τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης
NEWSROOM