Ένας νεκρός σε εργατικό δυστύχημα στη ΔΕΗ

Ένας νεκρός σε εργατικό δυστύχημα στη ΔΕΗ Facebook Twitter
0

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί 50χρονος εργάτης σε ορυχείο της ΔΕΗ στην Πτολεμαϊδα, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που  ο εργαζόμενος σε εργολάβο, οδηγός φορτηγού, πήγε να αδειάσει αμμοχάλικο και έπεσε μέσα στην απόθεση, όταν το όχημα παρασύρθηκε.  

 Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις για να ερευνήσουν τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό.

Τη θλίψη τους για το θάνατο εργαζόμενου σε εργατικό ατύχημα στο λιγνιτωρυχείο Νότιου Πεδίου στην Πτολεμαΐδα, εκφράζουν η ΓΕΝΟΠ και το Σωματείο Σπάρτακος.

Σε ανακοινώσεις τους επισημαίνουν ότι πρόσφατα υλοποιήθηκαν δράσεις από τη Γενική Διεύθυνση Ορυχείων και τη Διεύθυνση Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία με θέμα «Μηδέν ατυχήματα στους χώρους των Ορυχείων».

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί τρία θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα. Οι συνδικαλιστές καταλογίζουν ευθύνες στη διοίκηση της ΔΕΗ και στην κυβέρνηση για την απαγόρευση προσλήψεων στην επιχείρηση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM