Απεργία την Πρωτομαγιά

H ΕΛΑΣ ζητά πληροφορίες για αυτό τον άνθρωπο που σκότωσε 88χρονο

H ΕΛΑΣ ζητά πληροφορίες για αυτό τον άνθρωπο που σκότωσε 88χρονο Facebook Twitter
0
Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα video και φωτογραφίες και αναζητά πληροφορίες για άγνωστο δράστη, ο οποίος δολοφόνησε 88χρονο τον Οκτώβριο του 2014, στην περιοχή της Άνω Πόλης στη Θεσσαλονίκη. 
Ο 88χρονος είχε βρεθεί νεκρός τις βραδινές ώρες, την 1η Οκτωβρίου του 2014, έξω από την είσοδο του διαμερίσματός του, στην περιοχή της Άνω Πόλης. Το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στην τραχηλική χώρα από αιχμηρό αντικείμενο, σύμφωνα με τη μακροσκοπική εξέταση κ. Ιατροδικαστή.

Η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, κρίνεται αναγκαία, καθώς συντρέχει ανάγκη εντοπισμού και άμεσης σύλληψης του δράστη, προς εξυπηρέτηση της ανάγκης προστασίας του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη ικανοποίηση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό της συγκεκριμένης πράξης.

 

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388340 και 388451.Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ