Απεργία στις 3 Δεκεμβρίου και από την ΑΔΕΔΥ

Απεργία στις 3 Δεκεμβρίου και από την ΑΔΕΔΥ Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Την κήρυξη γενικής απεργίας την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου αποφάσισε μετά τη ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ενάντια στην ψήφιση του προυπολογισμού λιτότητας και των αλλαγών που ετοιμάζονται στο ασφαλιστικό. Κινητοποιήσεις την ίδια ημέρα και από το ΠΑΜΕ.

 Η ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματίσει απεργιακές συγκεντρώσεις στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 το πρωί, αλλά και στην περιφέρεια, στις έδρες των Νομαρχιακών Τμημάτων.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Είναι το επόμενο βήμα στο πλαίσιο της κλιμάκωσης του αγώνα μας για να ακυρώσουμε την επιχείρηση κατεδάφισης του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης. Τα ευρύτερα κοινωνικά στρώματα, που πλήττονται βάναυσα από τα μνημονιακά μέτρα, με τους αγώνες τους θα ανατρέψουν τις πολιτικές της λιτότητας, της ανεργίας, της φοροληστείας, των πλειστηριασμών της λαϊκής κατοικίας και της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας».

Σημειώνεται επίσης ότι «ο πολύμορφος αυτός αγώνας θα κλιμακωθεί με στόχο να ανατραπεί η αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική που υπηρετεί τα συμφέροντα των τραπεζών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΔΝΤ και του κεφαλαίου».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ