Απεργία την Πρωτομαγιά

Σύνδεση με το κάλεσμα για Μαύρο Δεκέμβρη του Ρωμανού και Πυρήνες της Φωτιάς βλέπουν οι αρχές στη βόμβα στο ΣΕΒ

Σύνδεση με το κάλεσμα για Μαύρο Δεκέμβρη του Ρωμανού και Πυρήνες της Φωτιάς βλέπουν οι αρχές στη βόμβα στο ΣΕΒ Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
1

Τους Πυρήνες της Φωτιάς και συσχετισμό με το κάλεσμα - προειδοποίηση του Νίκου Ρωμανού για "Μάυρο Δεκέμβρη" φαίνεται πως «βλέπουν» πίσω από τη βόμβα στο ΣΕΒ οι αστυνομικές έρευνες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου.

Η εφημερίδα αναφέρει πως τα ευρήματα, ο μεταλλικός φορέας της βόμβας (κατσαρόλα ή μεταλλικό κουτί καφέ) και η πιθανή πρόσμιξη ζελατινοδυναμίτιδας με ANFO (νιτρικό αμμώνιο και πετρέλαιο), κατευθύνουν τις έρευνες προς ασύλληπτα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα (καταζητούμενη Πόλα Ρούπα), της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και άλλων «θυγατρικών» της, όπως 6η Δεκέμβρη και Επαναστατική Ανατροπή.

Ομοιότητες, από την τωρινή επίθεση, προκύπτουν με τη βόμβα της «Αναρχικής Κοινοπραξίας Επίθεσης» που εξουδετερώθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2014 έξω από υποκατάστημα τράπεζας στο Χαλάνδρι, γράφει ο Ελεύθερος Τύπος αναφερόμενος στην έως τώρα έρευνα των ευρημάτων του εκρηκτικού μηχανισμού.

Η συγκεκριμένη ομάδα στην προκήρυξή της έκανε λόγο για «μια αντάρτικη ενέργεια αλληλεγγύης στον αναρχικό αιχμάλωτο Νίκο Ρωμανό», ο οποίος εκείνη την περίοδο βρισκόταν σε απεργία πείνας.  Αυτός ειναι και ο λόγος που οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν πως η επίθεση σχετίζεται με το πρόσφατο διαδικτυακό προσκλητήριο του Νίκου Ρωμανού και του Παναγιώτη Αργυρού για έναν «Μαύρο Δεκέμβρη», στο οποίο προανήγγειλαν επιθέσεις διαφόρων τύπων.

1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Δεν μας έφταναν οι τζιχαντιστές, έχουμε και τον ανεγκέφαλο ληστή τραπεζών, το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο που όσο και να προσπάθησε, το μόνο που βρήκε να κάνει στην ζωή του είναι η καταστροφή.