Νέος κύκλος μαθημάτων στο πρόγραμμα «Μπορούμε ΕΔΩ»

Νέος κύκλος μαθημάτων στο πρόγραμμα «Μπορούμε ΕΔΩ» Facebook Twitter
0

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου μαθημάτων, κατά τον οποίο καταρτίστηκαν 200 νέοι σε 11 ειδικότητες, το επίκαιρο πρόγραμμα «Μπορούμε ΕΔΩ» του Νescafé επιστρέφει με δεύτερο κύκλο μαθημάτων με 200 επιπλέον θέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τα σεμινάρια προσφέρουν θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις στα επαγγέλματα που έχουν μεγαλύτερη ζήτηση σήμερα στη χώρα μας, γεφυρώνοντας το κενό μεταξύ ζητούμενων και προσφερόμενων θέσεων στην αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα δωρεάν κατάρτισης και εξειδίκευσης με πιστοποιημένα εκπαιδευτικά σεμινάρια που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Νescafé και κεντρική ιδέα "Φεύγουμε ή μένουμε στην Ελλάδα;"  επεκτείνεται με στόχο να συνεχίσει να βοηθά τους νέους που θέλουν να τα καταφέρουν στην Ελλάδα.  Τα σεμινάρια προσφέρουν θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις στα επαγγέλματα που έχουν μεγαλύτερη ζήτηση σήμερα στη χώρα μας, γεφυρώνοντας το κενό μεταξύ ζητούμενων και προσφερόμενων θέσεων στην αγορά εργασίας.

Νέος κύκλος μαθημάτων στο πρόγραμμα «Μπορούμε ΕΔΩ» Facebook Twitter

Η κατάρτιση πραγματοποιείται από το Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης (Ι.Β.ΕΠ.Ε.-ΣΕΒ), που αποτελεί τον εκπαιδευτικό βραχίονα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών. Ο νέος κύκλος του προγράμματος προσφέρει επιπλέον 200 θέσεις σε νέους 18-35 ετών και δίνει την ευκαιρία για εκπαίδευση και κατάρτιση συνολικά σε οκτώ ειδικότητες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος στο www.mporoumeedo.gr.

Η κατάθεση αιτήσεων θα γίνεται από 13/11/15 έως 18/12/15.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM