Χωρίς ασθενοφόρα ΕΚΑΒ η Θεσσαλονίκη

Χωρίς ασθενοφόρα ΕΚΑΒ η Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
0

Μόνο επείγοντα περιστατικά θα εξυπηρετούν από σήμερα έως τις 6 του μήνα και από τις 11 έως 13 Νοεμβρίου τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ.

 

Συγκεκριμένα δεν θα πραγματοποιούνται οι δευτερογενείς μεταφορές, δηλαδή μεταφορές λόγω εξιτηρίων από νοσοκομείο ή μεταφορές από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, όταν δεν είναι άμεση ανάγκη.

 

Οι κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται με κύρια αιτήματα τις προσλήψεις προσωπικού, την άμεση ενίσχυση του ΕΚΑΒ με διασώστες (επικουρικό προσωπικό) στις περιοχές που κατακλύζονται από πρόσφυγες, την ενίσχυση του στόλου του ΕΚΑΒ με νέα ασθενοφόρα καθώς τα υπάρχοντα είναι παλιά και κατεστραμμένα και υπάρχει ο κίνδυνος να μείνουν στο δρόμο, την εξασφάλιση συνθηκών ασφάλειας και υγιεινής για τους εργαζόμενους, την καταβολή των δεδουλευμένων για εκτός έδρας μετακινήσεις του τελευταίου τριμήνου του 2014 και όλου του 2015 καθώς και των υπερωριών του τελευταίου δεκαημέρου του Δεκεμβρίου του 2015.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα σε Οικονομική Θεωρία, Υπολογιστές, Βιολογική Γεωργία

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα για τα μαθήματα ειδικότητας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
NEWSROOM