19 προσαγωγές του "Ρουβίκωνα" για την κατάληψη στα γραφεία των ΑΝΕΛ

19 προσαγωγές του "Ρουβίκωνα" για την κατάληψη στα γραφεία των ΑΝΕΛ Facebook Twitter
0

Σε 19 προσαγωγές (14 άνδρες, 5 γυναίκες) ατόμων της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας», που είχαν εισβάλλει το απόγευμα στο κτίριο, όπου στεγάζονται τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προχώρησε απόψε η Αστυνομία.


Tα μέλη της ομάδας του "Ρουβίκωνα", δεν μπήκαν στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ, αλλά ανέβηκαν στην ταράτσα, όπου ανάρτησαν πανό.

Στα πανό αναγράφεται «Καμιά διαπραγμάτευση με το ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο» και «Αντίσταση στα νέα μέτρα, όλοι στους δρόμους».

Οι αστυνομικοί, που βρίσκονταν στην είσοδο του κτιρίου, έπιασαν τους αντιεξουσιαστές κατά την έξοδό τους από το κτίριο και τους προσήγαγαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του κόμματος, ο οποίος είπε ότι επικοινώνησε με τον Πάνο Καμμένο, οι ΑΝΕΛ προτίθενται να υποβάλουν μήνυση κατά των καταληψιών και η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM