Στον Σφακιανάκη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Καμμένος για να αποδειχθεί η αλήθεια για τα tweets

Στον Σφακιανάκη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Καμμένος για να αποδειχθεί η αλήθεια για τα tweets Facebook Twitter
9

Ραγδαίες εξελίξεις έφερε το τηλεφώνημα Τσίπρα στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ με το οποίο του ζήτησε να διαλευκάνει την υπόθεση με τα tweets του νέου υπουργού Δ. Καμμένου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε και το ΜΕGA πριν λίγο ο Πάνος Καμμένος πλέον καλείται σύντομα να πάρει την απόφαση πριν η υπόθεση πάρει ακόμη χειρότερή τροπή και πλήξει το κύρος της κυβέρνησης.

Ο Πάνος Καμμένος επικοινώνησε αμέσως μετά με τον επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κο Σφακιανάκη και του ζήτησε τη βοήθειά του για τα «tweets» του βουλευτή των ΑΝΕΛ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπήρξε σαφής απάντηση, ωστόσο η υπόθεση θα ερευνηθεί από το αρμόδιο τμήμα.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μαρουσάκης είπε ότι σίγουρα θα πιάσουμε «τους 50 βαθμούς που δεν πιάσαμε πέρυσι» - Νέα ανάρτηση με διευκρινήσεις

Ελλάδα / Ο Μαρουσάκης είπε ότι σίγουρα θα πιάσουμε «τους 50 βαθμούς που δεν πιάσαμε πέρυσι» - Νέα ανάρτηση με διευκρινίσεις

«Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και είμαι βέβαιος ότι τους 50 βαθμούς που δεν πιάσαμε πέρυσι (στον αέρα κι όχι στα τσιμέντα και τις λαμαρίνες), σίγουρα φέτος θα τους πιάσουμε», είχε γράψει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Δηλαδή πρέπει να εξακριβώουμε ακριβώς ποιός τα έγραψε και κατά τα άλλα είναι ό,τι μας έλειπε από το υπουργικό σχήμα? Έχουμε να δούμε πολλή γελοιποίηση και πολύ σύντομα με το νέο αχτύπητο κυβερνητικό αχταρμά.
ναι, εντάξει και μετά θα πει ότι τα έγραψαν συνεργάτες του, φίλοι του, η γιαγιά του κτλ και άντε να αποδείξει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι δεν το έγραψε κάποιος οικείος του.Και εν πάση περιπτώση, σπαταλάει χρόνο η ΔΗΕ για το αν ένας ρατσιστής είναι ρατσιστής πολύ ή αρκετά.
Ας κάνουμε ένα μίνι-γκάλοπ: Τι είναι χειρότερο, ο Τσίπρας να γνώριζε τα tweet Καμμένου και να τον υπουργοποίησε ή ο Τσίπρας να μην είχε ιδέα τι εστί Καμμένος και να τον υπουργοποίησε χωρίς να ψάξει έστω και λίγο τι παίζει με αυτόν;Ναι : Είναι χειρότερο το να γνώριζεΌχι : Είναι χειρότερο το να μην γνώριζε(προσωπικά θα πατήσω Όχι όταν αναρτηθεί το post)
Αχαχαχα sorry, πραγματικά δεν το σκέφτηκα έτσι ! Αλέξη, αν διαβάζεις : Δεν είναι σημαντικό θέμα για δημοψήφισμα, σε τρεις μήνες έχουμε Χριστούγεννα, ρώτα αν μας αρέσει η γαλοπούλα.
Νιώθω ότι μας δουλεύουν τελείως. Ο άνθρωπος αυτός εδώ και χρόνια τα έγραφε αυτά και είχε δημόσιο λογαριασμό. Το ότι οι συνεργάτες του Τσίπρα είμαι άχρηστοι και δεν μπορούν να ελέγξουν ούτε τι γράφουν οι υποψήφιοι υπουργοί στο Twitter δεν είναι αρκετό για να πέσουμε όλοι μαζί από τα σύννεφα...