ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Λέσβος: Κακόγουστη φάρσα με επιταγή 75 εκατ. για τους πρόσφυγες

Λέσβος: Κακόγουστη φάρσα με επιταγή 75 εκατ. για τους πρόσφυγες Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
5

Κακόγουστη φάρσα έκανε ομογενής με την τραγική κατάσταση των προσφύγων στέλνοντας "άδεια" επιταγή ύψους 75 εκατ. δολαρίων στο δήμο της Μυτιλήνης για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα από τις προσφυγικές ροές.

Ο δήμαρχος της Μυτιλήνης λαμβάνοντας την επιταγή άρχισε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ,  να ονειρεύεται το πιο σύγχρονο καταυλισμό, αλλά και την επίλυση των προβλημάτων υποχρηματοδότησης το Δήμου Λέσβου.

Τελικά αποκαλύφθηκε ότι ο μεγαλόκαρδος ομογενής είναι ο Βασίλειος Βασιλειάδης ο οποίος υπάρχει και ζει στη Βαλτιμόρη, δεν έχει καταθέσεις όμως.

Κατά την πάγια τακτική του υπερήλικα αυτού, κάθε φορά που μαθαίνει πως κάποιος στην Ελλάδα έχει ανάγκη, στέλνει μια πλαστή επιταγή. Κάτι που έκανε παλιότερα με πραγματικές επιταγές όταν είχε λεφτά.

"Πήραμε την επιστολή και την επιταγή του Βασίλειου Βασιλειάδη.
Πληροφορούμενοι το τι συμβαίνει απλά χαμογελάσαμε με πίκρα", λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Λέσβου.

"Ας ελπίσουμε όμως ότι δεν θα χαμογελάσουμε με πίκρα, όχι από τη φάρσα ενός υπερήλικα αλλά από την διάψευση των όσων πραγματικά μας έχουν υποσχεθεί, ώστε να αντιμετωπίσουμε σαν τόπος τα τεράστια προβλήματα που στο όνομα της Ευρώπης έχει η Λέσβος μόνη της να σηκώσει στην πλάτη της" συμπλήρωσε ο κ. Γαληνός.

5

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρό με τραύματα στο λαιμό βρέθηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο

Ελλάδα / Νεκρή με τραύματα στον λαιμό βρέθηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο

Η Βασιλική είχε εξαφανιστεί 21:10 το βράδυ της Κυριακής από το χωριό Μυρτιά Πύργου - Το 11χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στο Καταράχι Πύργου - 37χρονος που συνελήφθη ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία
NEWSROOM
Μάικλ Μόσλι: Τις τελευταίες του στιγμές κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από το μπιτς μπαρ

Ελλάδα / Μάικλ Μόσλι: Επί 20 λεπτά περιπλανιόταν ζαλισμένος στον λόφο πίσω από το μπιτς μπαρ

Ο Βρετανός φαίνεται σε υλικό από κάμερα ασφαλείας από το κατάστημα στην παραλία Αγίας Μαρίνας στη Σύμη, ώσπου ξαφνικά στέκεται, ακουμπά στο φράχτη και κατόπιν χάνεται από το οπτικό πεδίο της κάμερας
NEWSROOM