Τραγωδία στην Πάτρα: Τρείς φοιτητές νεκροί, όταν το ι.χ. τους έπεσε στο λιμάνι

Τραγωδία στην Πάτρα: Τρείς φοιτητές νεκροί, όταν το ι.χ. τους έπεσε στο λιμάνι Facebook Twitter
0

 Τραγωδία, με νεκρούς τρεις νέους ανθρώπους σημειώθηκε τα ξημερώματα στον μόλο του Αγίου Νικολάου, στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα αγόρια και δύο κορίτσια, ηλικίας από 20 έως 23 ετών, βρέθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, μέσα στην θάλασσα στον μόλο της Αγίου Νικολάου, στο παλιό λιμάνι της Πάτρας.

   Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα τρία από τα αγόρια κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές. Σχεδόν αμέσως, έφθασαν στο σημείο άνδρες της Πυροσβεστικής του λιμενικού, καθώς και δύτες. Οι τελευταίοι ανέσυραν από το αυτοκίνητο, που είχε πέσει στην θάλασσα, δύο κορίτσια και ένα αγόρι τα οποία είχαν χάσει την ζωή τους.

 Άνδρες του λιμενικού πραγματοποιούν έρευνες και παίρνουν καταθέσεις, προκειμένου να εξακριβώσουν το πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο στη θάλασσα και έχασαν την ζωή τους τρεις νέοι άνθρωποι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει το λιμενικό, οι πέντε επιβαίνοντες φέρονται κάτοικοι Πατρών, ενώ δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί πλήρως τα στοιχεία του έκτου.


Οι σοροί των τριών νεκρών έχουν μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, για τη διενέργεια νεκροψίας, ενώ οι τρεις διασωθέντες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας», προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, τα τέσσερα αγόρια και τα δύο κορίτσια, ηλικίας από 20 έως 23 ετών, είχαν γνωριστεί λίγες ώρες νωρίτερα σε πάρτι. Όταν τελείωσε το πάρτι επιβιβάστηκαν και οι έξι στο αυτοκίνητο, προκειμένου να επιστρέψουν στα σπίτια τους.


Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατευθύνθηκε στον δρόμο που βρίσκεται μέσα στη λιμενική ζώνη και οδηγεί από τον μόλο της Αγίου Νικολάου προς την ιχθυόσκαλα. Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι λιμενικοί είναι η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, λόγω της βροχόπτωσης, ενώ έχει γίνει έλεγχος αλκοτέστ στον οδηγό του αυτοκινήτου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM