Μυτιλήνη: 17χρονος συνελήφθη για μεταφορά προσφύγων

Μυτιλήνη: 17χρονος συνελήφθη για μεταφορά προσφύγων Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
1

Συνελήφθη, στη Μυτιλήνη, 17χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών μεταναστών, καθώς και για παραβάσεις του Κώδικα Οδική Κυκλοφορίας.

 Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 17χρονος επιβίβασε σε δίκυκλο μοτοποδήλατο ένα ζευγάρι Αφγανών μεταναστών, προκειμένου να τους μεταφέρει από την περιοχή του Μανταμάδου στην πόλη της Μυτιλήνης, έναντι αμοιβής, την οποία θα κατέβαλαν στον 17χρονο μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς τους.

Στη συνέχεια, το δίκυκλο με τους τρεις κινούμενο προς τη Μυτιλήνη ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας (εγχειρίστηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και υπεβλήθη σε σπληνεκτομή), ενώ έχει υποστεί και σοβαρό συντριπτικό κάταγμα λεκάνης και τον ελαφρύτερο τραυματισμό των δυο ανδρών. Συγκεκριμένα, ο μεν άνδρας πρόσφυγας είχε κατάγματα και στα δυο χέρια, ο δε 17χρονος μεταφορέας κακώσεις στον θώρακα.

 Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σχηματίσθηκε και σε βάρος της μητέρας του 17χρονου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM