ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Εκπτώσεις μέχρι 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για νέους φοιτητές

Εκπτώσεις μέχρι 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για νέους φοιτητές Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες Hellenic Seaways, ANEK και Blue Star Ferries μειώνουν τις τιμές των εισιτηρίων τους για τους νέους φοιτητές που σκοπεύουν να ταξιδέψουν τις επόμενες μέρες από και προς τα νησιά.

Συγκεκριμένα, η «Hellenic Seaways» προσφέρει 50% έκπτωση σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και στα μέλη της οικογένειάς τους που τους συνοδεύουν για τις διαδικασίες εγγραφής στις σχολές που θα φοιτήσουν. Η ισχύς της έκπτωσης ξεκινά στις 28 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι την 31η Οκτωβρίου και αφορά όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί και όλες τις μετακινήσεις από και προς τον τόπο σπουδών τους.

Η έκπτωση αυτή παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015» σε όλα τα πρακτορεία της εταιρείας, καθώς και στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία.

Η «Blue Star Ferries» παρέχει εκπτώσεις στους νέους φοιτητές και στις οικογένειές τους, για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας.


Η έκπτωση ανέρχεται σε 50% για τον φοιτητή και την οικογένειά του, εφόσον τον συνοδεύει, σε όλες τις θέσεις εκτός από καμπίνα lux. Ισχύει έως τις 31 Οκτωβρίου για τις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, τη Χίο και Μυτιλήνη, το Ηράκλειο και τα Χανιά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμενα με την εταιρεία ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το «Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015».

Επίσης η Minoan Lines στη γραμμή Ηράκλειο - Πειραιάς - Ηράκλειο προσφέρει για τους επιτυχόντες μαθητές και τις οικογένειες τους που τους συνοδεύουν, 50% έκπτωση στα VIP καθίσματα και deck, 30% σε όλες τις θέσεις με κλίνη (εκτός της θέσης LUX) και 20% στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα. Η προσφορά ισχύει από 26/08/2015 έως και 15/10/2015.

Η εταιρεία ανακοίνωσε, ότι οι νεοεισαχθέντες φοιτητές θα μπορούν να εγγραφούν στο Minoan Lines Bonus Club και να κερδίσουν αυτόματα τους πρώτους τους 200 πόντους, αν η εγγραφή γίνει ηλεκτρονικά, ή εναλλακτικά τους πρώτους τους 100 πόντους, αν συμπληρώσουν την έντυπη αίτηση εγγραφής που διατίθεται από τα πρακτορεία, τα πλοία ή τα συνεργαζόμενα γραφεία ταξιδίων της Minoan Lines. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2015.

Τέλος, η ΑΝΕΚ παρέχει από αύριο 27 Αυγούστου έως τις 31 Οκτωβρίου 2015:

- Στα δρομολόγια Χανίων - Ηρακλείου
- Έκπτωση 50% στα εισιτήρια επιβατών στην Οικονομική Θέση & στα Αριθμημένα Καθίσματα
- Έκπτωση 30% σε Καμπίνες (εκτός LUX) και
- Έκπτωση 20% στα εισιτήρια Ι.Χ αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

- Στα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»: Η έκπτωση ανέρχεται στο 50% στην Οικονομική Θέση και στα Αριθμημένα καθίσματα.

Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν και για τις οικογένειες των φοιτητών, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα και δεν είναι αθροιστικές. Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015», τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση είναι η φυσική παρουσία των νεοεισαχθέντων φοιτητών.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ