Κλείνουν τους δρόμους οι μεταλλωρύχοι σήμερα

Κλείνουν τους δρόμους οι μεταλλωρύχοι σήμερα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Δυναμικές κινητοποιήσεις έχουν προαναγγείλει οι εργαζόμενοι της " Ελληνικός Χρυσός" από σήμερα οι οποίο αναμένεται να προχωρήσουν σε κλείσιμο δρόμων τη Χαλκιδική. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους κλειστοί θα είναι σήμερα το πρωί οι κόμβοι Στρατωνίου Ιερισσού και Γοματίου. Οι εργαζόμενοι συγκεντρώνονται από το πρωί στους χώρους δουλειάς και από εκεί, με διάφορα μέσα, θα μεταβούν στα σημεία αποκλεισμού.

Την απόφαση για κινητοποιήσεις πήραν το Σάββατο στην πολύωρη συνέλευσή τους στην οποία αποφασίστηκε να αντιδράσουν στην απόφαση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παν Σκουρλέτη, με την οποία ανακαλούνται οι τεχνικές μελέτες που αφορούν τα έργα της εταιρείας στις Σκουριές και την Ολυμπιάδα.

Την απόφαση γνωστοποίησε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Χατζής, προσθέτοντας ότι «τη Δευτέρα το πρωί θα πάμε να υπογράψουμε τις διαθεσιμότητές μας και στη συνέχεια θα κλείσουμε τους δρόμους στα δύο σημεία που σας ανέφερα. Δεν θα περνάει τίποτα, μόνο ασθενοφόρα και περιπολικά και οχήματα της πυροσβεστικής».

Υπενθυμίζεται ότι στα εργοτάξια εργάζονται 2.000 άτομα, ενώ η απόφαση για το κλείσιμο το δρόμων είναι ομόφωνη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ