Τι ανακοίνωσε το Λιμενικό για την πολυτελή θαλαμηγό που βυθίστηκε στη Μύκονο

Τι ανακοίνωσε το Λιμενικό για την πολυτελή θαλαμηγό που βυθίστηκε στη Μύκονο Facebook Twitter
0

Σε τουρίστες φαίνεται πως ανήκει η θαλαμηγός που βυθίστηκε το πρωί στη Μύκονο. Το σκάφος προσάραξε τα ξημερώματα στα νότια της Μυκόνου, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να βυθιστεί κατά το ήμισυ.


Οι τέσσερις επιβάτες της θαλαμηγού «Aloha» (σημαίας Η.Π.Α.), που είναι καλά στην υγεία τους, επιβιβάστηκαν σε βοηθητικό σκάφος και οδηγήθηκαν με τη βοήθεια πλωτού του Λιμενικού στο λιμάνι της Μυκόνου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε εξέλιξη διαβουλεύσεις με την εταιρεία της θαλαμηγού για την ανέλκυσή της, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Οι λιμενικές αρχές επίσης είναι σε ετοιμότητα προκειμένου εάν χρειασθεί να χρησιμοποιηθούν μέσα απορρύπανσης.


Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Μυκόνου, ενώ περιπολικό σκάφος της οικείας Λιμενικής Αρχής παραμένει στο σημείο που βρίσκεται η θαλαμηγός για τον έλεγχο της κατάστασης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM
«Χάθηκε ένας φίλος, σταματήστε τις θεωρίες» - Η ανάρτηση του φίλου του ορειβάτη στη Δράμα

Ελλάδα / «Χάθηκε ένας φίλος, σταματήστε τις θεωρίες» - Η ανάρτηση του φίλου του ορειβάτη στη Δράμα

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, οι δύο άνδρες είχαν φτάσει στην περιοχή για να ξαναδούν το σημείο όπου πριν λίγο καιρό είχε εντοπιστεί συντρίμμι μαχητικού αεροσκάφους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο είχε αναδείξει ο άτυχος ορειβάτης
LIFO NEWSROOM