Το απόγευμα η μεταφορά των προσφύγων από το Πεδίο του Άρεως στον Ελαιώνα

Το απόγευμα η μεταφορά των προσφύγων από το Πεδίο του Άρεως στον Ελαιώνα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΤΑΛΑΕΒΙΤΣ ΙΓΚΟΡ
4

Mε οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα μεταφερθούν γύρω στις 16:00 το μεσημέρι της Κυριακής οι πρόσφυγες από το Πεδίον του Άρεως στον Βοτανικό.

Στον Ελαιώνα, όλα είναι έτοιμα και στον χώρο που έχει επιλεγεί έχουν τοποθετηθεί συστήματα ύδρευσης και αποχέτευσης.

Οι πρώτοι που θα μεταφερθούν από τους μετανάστες θα είναι από τις ευπαθείς ομάδες γυναίκες, παιδιά και άρρωστοι.

Ο συγκεκριμένος χώρος μπορεί να φιλοξενήσει από 540 έως 720 άτομα και σε αυτόν έχουν τοποθετηθεί 90 κοντέινερ που κάθε ένα μπορεί να φιλοξενήσει από 6 έως 8 άτομα.

Ο χώρος του Κέντρου Φιλοξενίας έχει κλείσει περιμετρικά με έναν αλουμινένιο φράχτη και θα φυλάσσεται 24ωρες το 24ωρο, μιας και ήταν ένας από τους όρους του δημάρχου της Αθήνας Γεώργιου Καμίνη.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ωωωωωω τι ωραίος χώρος !!! Πραγματικά, το βλέπω και το καμαρώνω, μακάρι να μπορούσα και εγώ να μείνω σε ένα τέτοιο μέρος !!!(και για όσους σπεύσουν να μου πουν ότι μόνο κάτι ανάλογο μπορεί να διαθέσει το ελληνικό κράτος, θα τους απαντήσω ότι και έναν χρόνο πριν τις ίδιες δυνατότητες είχε το ελληνικό κράτος, αλλά τότε κατηγορούταν για αναλγησία).
Μπορεί κάποιος από το ΣΥΡΙΖΑ να μας εξηγήσει σε τι διέφερε η Αμυγαλέζα από αυτό το χάλι που πάνε να κάνουν τώρα; Κάποτε η Αμυγδαλέζα ήταν το ''Νταχάου'', αυτή είναι ανθρωπιστική πολιτική;Για να μην ξεχνιόμαστε, να τι έλεγε πριν 9 μήνες το Τμήμα ''Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων'' του ΣΥΡΙΖΑ...http://livester.gr/i/external/?ext_url=http://t.co/AaXLqIalJA