Κονδύλι 473 εκατομμυρίων ευρώ στην Ελλάδα για το μεταναστευτικό

Κονδύλι 473 εκατομμυρίων ευρώ στην Ελλάδα για το μεταναστευτικό Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΓΟΥΤΑΡΗΣ
4


Κονδύλια συνολικού ύψους 2,4 δισεκατομμυρίων ευρώ, πρόκειται να διατεθούν σε Ελλάδα και Ιταλία, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το μεταναστευτικό ζήτημα, αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 

473 εκατομμύρια ευρώ θα δοθούν στην Ελλάδα και 560 εκατομμύρια ευρώ στην Ιταλία, σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕ. Μέρος της βοήθειας, για την οποία άναψε "πράσινο φως" η Κομισιόν θα δοθεί και στις γαλλικές και βρετανικές αρχές, που βρίσκονται αντιμέτωπες με την κρίση στο Καλαί.

Η Κομισιόν σχεδιάζει να εγκρίνει άλλα 13 προγράμματα μέσα στη χρονιά που διανύουμε, τα οποία στη συνέχεια θα τεθούν σε εφαρμογή από τα κράτη-μέλη.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"Κονδύλια συνολικού ύψους 2,4 δισεκατομμυρίων ευρώ, πρόκειται να διατεθούν σε Ελλάδα και Ιταλία""473 εκατομμύρια ευρώ θα δοθούν στην Ελλάδα και 560 εκατομμύρια ευρώ στην Ιταλία"Απο ποτε 473 + 560 κανει 2400 ..;
Έπρεπε δηλαδή να συμβεί η κρίση στο Καλαί για να δώσουν προσοχή σε μας και την Ιταλία. Στο μεταξύ έφτασε σε μας και στην Ιταλία η κατάσταση στο απροχώρητο και τώρα δεν μαζεύεται με μερικά ψωροευρώ, θέλει ριζικές αλλαγές που πονάνε για την 'Ευρώπη'.