Παπαδημούλης επιβεβαιώνει τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ

Παπαδημούλης επιβεβαιώνει τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
1

Με ένα tweet του χθες, ο βουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης επιβεβαιώνει την δημιουργία νέου κόμματος από την Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη και συνεπώς τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν και τα tweets των Ελλήνων πολιτικών δεν έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς αναιρούνται με την ίδια ευκολία που εκπέμπονται όταν θέλουν να δημιουργήσουν συγκεκριμένες εντυπώσεις, το συγκεκριμένο δεν πέρασε απαρατήρητο, καθώς αποτελεί την πρώτη δεδηλωμένη ομολογία ότι θα γίνει τελικά εκείνο που πολλοί ως τώρα αρνούνται και να συζητήσουν.

Σημειωτέον ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε συνέντευξη που δημοσιεύεται, ασκεί σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση και τονίζει χαρακτηριστικά ότι «για την ρήξη θα ευθύνεται ο πρωθυπουργός».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα σε Οικονομική Θεωρία, Υπολογιστές, Βιολογική Γεωργία

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα για τα μαθήματα ειδικότητας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Κι ετσι θα γινουν εκλογες μονο και μονο για τα εσωκομματικα του συριζα..Η πλακα ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι που θα τους ψηφισουν παλι...μην χασουμε τους περηφανους και ικανους διαπραγματευτες,τους γεματο αληθειες και ρεαλισμο βουλευτες και υπουργους του συριζα και τον νεο κομματικο τους στρατο...