Ο εκπρόσωπος του Πούτιν παντρεύτηκε, αλλά όλοι κοίταζαν το ρολόι του

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν παντρεύτηκε, αλλά όλοι κοίταζαν το ρολόι του Facebook Twitter
5

Όταν o Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, παντρεύτηκε με την επί πέντε χρόνια σύντροφό του το Σάββατο, η προσοχή όλων δεν επικεντρώθηκε στον γαμπρό ή τη νύφη Τατιάνα Νάβκα, αλλά στο ακριβό ρολόι του Πεσκόφ.

Σε μια φωτογραφία της νύφης (πρώην πρωταθλήτρια πατινάζ) και του γαμπρού, τον δεξί καρπό του Πεσκόφ κοσμούσε ένα Richard Mille RM 52-01, αξίας τουλάχιστον 620.000 δολαρίων. Ο ακτιβιστής της αντιπολίτευσης Αλεξέι Nαβάλνι τουίταρε επανειλημμένα την Κυριακή την εικόνα του μοντέλου και την αξία του, μαζί με μια μεγεθυμένη εκδοχή του κρανίου που είναι στο background του ρολογιού.

Ο Πεσκόφ έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, λέγοντας στο πρακτορείο ειδήσεων RBC ότι το ρολόι ήταν το δώρο της νύφης για το γάμο. Ωστόσο οι μπλόγκερς βρήκαν φωτογραφίες στο Instagram της κόρης του, στις οποίες ο Πεσκόφ φοράει το ρολόι πριν από μερικούς μήνες.

Ένα τέτοιο ρολόι φέρεται να είναι τουλάχιστον τέσσερις φορές πάνω από τον ετήσιο μισθό του Πεσκόφ. Το ρολόι δεν είχε συμπεριληφθεί στις δηλώσεις εισοδήματος και περιουσίας του Πεσκόφ, ανέφερε την Κυριακή το Global Voices. Δεν αποκαλύφθηκε επίσημα ούτε ως δώρο, οπότε το από πού προήλθε, παραμένει ένα μυστήριο.

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν παντρεύτηκε, αλλά όλοι κοίταζαν το ρολόι του Facebook Twitter

Ο ίδιος ο γάμος θεωρήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, παρακμιακός. Πραγματοποιήθηκε στο πιο ακριβό ξενοδοχείο στο Σότσι της Ρωσίας, όπου η τιμή ενός δωματίου κυμαίνεται από $ 580 έως $ 3.250 την ημέρα.

Ο Πούτιν μοιράζεται την αδυναμία του Πεσκόφ για τα ακριβά ρολόγια χειρός, διαθέτει 11 από αυτά - η συνολική αξία των οποίων αγγίζει τα 687.000 δολάρια.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

5 σχόλια