Χωρίς τέλος εξυπηρέτησης τα εισιτήρια AEGEAN-Olympic για τους Έλληνες επιβάτες

Χωρίς τέλος εξυπηρέτησης τα εισιτήρια AEGEAN-Olympic για τους Έλληνες επιβάτες Facebook Twitter
0

Aναστέλλει το τέλος εξυπηρέτησης μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή, 19 Ιουλίου, το οποίο ανέρχεται σε 20 ευρώ, σε όλα τα εισιτήρια που αγοράζονται με μετρητά από τα εκδοτήρια εισιτηρίων στα ελληνικά αεροδρόμια, η Αegean-Olympic Air. Η απόφαση ελήφθη απο την εταιρεία προκειμένου να διευκολυνθούν οι Έλληνες επιβάτες.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η AEGEAN και η Olympic Air, προκειμένου να διευκολύνουν τους Έλληνες επιβάτες, αναστέλλουν το τέλος εξυπηρέτησης που ανέρχεται σε €20 σε όλα τα εισιτήρια που αγοράζονται με μετρητά από τα εκδοτήρια εισιτηρίων στα ελληνικά αεροδρόμια. Η αναστολή ισχύει μέχρι και την Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια που εκδίδονται με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσω των sites www.aegeanair.com και www.olympicair.com δεν επιβαρύνονται με τέλος εξυπηρέτησης ενώ για κάθε αγορά εισιτηρίου μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Aegean συνεχίζει να υπάρχει επιβάρυνση €20.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM