Ο ΟΑΣΘ ζητά από τη κυβέρνηση 288.000 ευρώ για κάθε μέρα δωρεάν μεταφοράς επιβατών

Ο ΟΑΣΘ ζητά από τη κυβέρνηση 288.000 ευρώ για κάθε μέρα δωρεάν μεταφοράς επιβατών Facebook Twitter
11

"Εάν μας καλύψουν το ποσό των 1,728 εκατ. ευρώ που θα πρέπει να δαπανήσουμε για να κυκλοφορήσουμε δωρεάν έξι ημέρες τα οχήματά μας, τότε θα το πράξουμε", δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, προσθέτοντας "το μεσημέρι θα μιλήσω με τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη". Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και τις 6 Ιουλίου 2015, οι μετακινήσεις στην Αθήνα με τα μέσα μεταφοράς θα είναι δωρεάν.


Ο κ.Στεφανίδης κατέστησε σαφές ότι χωρίς απόφαση της κυβέρνησης για κάλυψη του κόστους δεν μπορεί να γίνει η δωρεάν μετακίνηση στο Νομό Θεσσαλονίκης, καθώς ο ΟΑΣΘ είναι ιδιωτικός φορέας και είπε ότι κάθε μέρα ο οργανισμός δαπανά 288.000 ευρώ περίπου, με τις 164.000 ευρώ να είναι οι εισπράξεις από τα εισιτήρια και τις 124.000 η επιδότηση.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Ελλάδα / Πλεύρης: Η Ελλάδα εξετάζει κέντρα επιστροφής μεταναστών «κατά προτίμηση στην Αφρική»

«Δεν μιλάμε θεωρητικά πια, μιλάμε πρακτικά», είπε ο Θάνος Πλεύρης, ανακοινώνοντας ότι η Ελλάδα και άλλες τέσσερις χώρες της ΕΕ προχωρούν στη συγκρότηση των λεγόμενων return hubs
THE LIFO TEAM