Έκτακτα αστυνομικά μέτρα - 200 περιπολίες τη νύχτα στα ΑΤΜ

Έκτακτα αστυνομικά μέτρα - 200 περιπολίες τη νύχτα στα ΑΤΜ Facebook Twitter
3

Αυξημένα θα είναι απόψε, αλλά και όλη την εβδομάδα τα αστυνομικά μέτρα ενόψει της κινητικότητας που παρατηρείται στα ΑΤΜ μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος. Όπως μετέδωσε το ΜΕΓΚΑ το απόγευμα από το Αρχηγείο έχει δοθεί εντολή για αυξημένες περιπολίες στα ΑΤΜ τραπεζών τη νύχτα, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες απόψε οι περιπολίες που θα είναι σε επιφυλακή στην Αθήνα φτάνουν τις 200.

Σε επιφυλακή βρίσκεται και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να προχωρήσει σε ανάκληση αδειών των αστυνομικών και να θέσει σε ετοιμότητα όλο το μηχανισμό της αστυνομίας κατά το σχέδιο που ακολουθείται και στις εθνικές εκλογές.

Αυξημένα θα είναι παράλληλα τα μέτρα προστασίας σε κτίρια φορέων, υπουργεία, καταστήματα τραπεζών και πρεσβείες όπου οι αστυνομικοί θα διενεργούν ελέγχους.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Ελλάδα / Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Παρά την τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
για τους Ελληνες που η αντιδραση τους στο ακουσμα του δημοψηφισματος ηταν"ATM,fullαρισμα στο βενζιναδικο και super market για κονσερβες" πραγματικα δεν υπαρχει καμια ελπιδα.