Έβγαλε τα λεφτά της από την τράπεζα, της τα έκλεψαν αμέσως

Έβγαλε τα λεφτά της από την τράπεζα, της τα έκλεψαν αμέσως Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
3

Άγνωστοι έκλεψαν τα χρήματα ηλικιωμένης-περίπου 80 χιλιάδες ευρώ- στην Κρήτη, μόλις εκείνη τα έβγαλε από την τράπεζα προκειμένου να τα προστατεύσει από τυχόν Grexit.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, μόλις η ηλικιωμένη πήγε στο σπίτι της κάποιος χτύπησε το κουδούνι και προσποιήθηκε τον ηλεκτρολόγο ενώ όσο την απασχολούσε,  οι συνεργοί του έψαξαν το σπίτι και βρήκαν τα χρήματα.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης και η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τα ακαθάριστα οικόπεδα, πυροπροστασία για τα ακίνητα: Ξαφνικός φόρος 500 ευρώ

Ελλάδα / Ξαφνική δαπάνη μέχρι 500 ευρώ και αλαλούμ από την μελέτη πυροπροστασίας για τα ακίνητα κοντά σε δάσος

Μεθόδους... γεωδαισίας για να δουν αν τα σπίτια τους απέχουν 300 μέτρα από το δάσος αναζητούν χιλιάδες πολίτες - «Θα είμαστε ελαστικοί», έχει διαμηνύσει ο υπουργός Περιβάλλοντος - Οι διευκρινίσεις του αρμόδιου γενικού γραμματέα Ευθύμιου Μπακογιάννη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Συγγνώμη που θα το πω αλλά καλά να πάθει. Όλα τα πρόβατα τρέχουν στις τράπεζες επειδή έτσι τους λένε εμμέσως τα κανάλια. Τώρα θα της τα φυλάξουν οι κλέφτες καλύτερα.
Γιαγιουλα ηταν τρολολο, χαλαρωσε. Η πραγματικη ειδηση ηταν οτι υπαρχουν ακομη ανθρωποι που εχουν 80.ΟΟΟ Ε και μαλιστα οτι τα κκρατουσαν ως τωρα σε ελληνικες τραπεζες!!
Ένα απλό παράδειγμα για το πώς θα είναι η καθημερινότητα μας από 'δώ και στο εξής. Ο θόρυβος γύρω από το grexit και τους κινδύνους θα αυξήσουν κατακόρυφα την εγκληματικότητα αφού υπάρχει αρκετός κόσμος που θα κρύβει λεφτά στο σπίτι του. Ελπίζω να βρεθούν οι οικονομίες της κυρίας.