Πλημμύρισαν σπίτια και εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα από την ισχυρή βροχόπτωση στη Λαμία

Πλημμύρισαν σπίτια και εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα από την ισχυρή βροχόπτωση στη Λαμία Facebook Twitter
Φωτογραφία: lamiareport.gr
0

Προβλήματα τόσο μέσα στη Λαμία όσο και σε ολόκληρη την Φθιώτιδα προκάλεσε η ισχυρή βροχόπτωση. Δεκάδες είναι οι κλήσεις στην Πυροσβεστική για πλημμυρισμένα υπόγεια και σπίτια στη Λαμία ενώ ποτάμια θυμίζουν οι δρόμοι, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στο δρόμο Λαμίας Καρπενησίου μέσα στη Λαμία, καθώς τα νερά κάλυψαν τον δρόμο, χωρίς όμως να υπάρξουν άλλα προβλήματα.

Στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών από την Στυλίδα μέχρι το Μώλο για 30 λεπτά οι οδηγοί ήταν υποχρεωμένοι να κινούνται με βήμα σημειωτόν καθώς η ορατότητα λόγω της βροχόπτωσης ήταν σχεδόν μηδενική ενώ πολλοί οδηγοί αναγκάστηκαν αν ακινητοποιήσουν τα αυτοκίνητα τους. Στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, λίγο μετά τη Λαμία, σημειώθηκαν δυο εκτροπές φορτηγών χωρίς ευτυχώς τραυματισμούς.

Νωρίς το πρωί, μικροπροβλήματα προκλήθηκαν και στη Θεσσαλονίκη από τη δυνατή νεροποντή. Λόγω του ισχυρού αέρα, ξεριζώθηκαν 5 δέντρα και η Πυροσβεστική επενέβη σε 5 περιπτώσεις για άντληση υδάτων. Λόγω της βροχής, διεκόπη για περίπου 2 ώρες η κυκλοφορία στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, στη δυτική πλευρά της πόλης, στο ύψος της Ωραιοκάστρου και Δενδροποτάμου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βικτόρια Χίσλοπ για Γλυπτά Παρθενώνα: Το Βρετανικό Μουσείο έχει ένα ανεπίσημο έγγραφο χωρίς σφραγίδα από σουλτάνο

Ελλάδα / Βικτόρια Χίσλοπ: Ο Έλγιν δεν είχε άδεια να πάρει τα Γλυπτά, δεν ήταν μόνο κλέφτης αλλά και ψεύτης

Η διάσημη συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ είπε ότι το Βρετανικό Μουσείο κατέχει τα Γλυπτά του Παρθενώνα με ένα ανεπίσημο γράμμα στα ιταλικά χωρίς σφραγίδα από σουλτάνο
NEWSROOM