CONFERENCE LEAGUE

Δίωξη για ανθρωποκτονία θα ασκηθεί για τον Γιακουμάκη λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Δίωξη για ανθρωποκτονία θα ασκηθεί για τον Γιακουμάκη λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Facebook Twitter
Φωτο: Nick Paleologos / SOOC
1

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς ο δικηγόρος της οικογένειας του, είπε το πρωί στη Νέα Τηλεόραση στην Κρήτη ότι ο Εισαγγελέας Ιωαννίνων έχει απαγγείλει συγκεκριμένη κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, χωρίς όμως να έχει ακόμη προσωποποιηθεί το κακούργημα.

Ο κύριος Δημήτρης Μπούκας, ανέφερε επίσης ότι η υπόθεση έχει παραπεμφθεί για κύρια ανάκριση, ενώ υπάρχουν επίσης κατηγορίες σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων (περάν του ενός) για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράνομη βία κατ' εξακολούθηση.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται εντός των επομένων ημερών να υπάρξουν κατηγορίες και για άλλα αδικήματα.

Χθες μιλώντας στην Espresso ο κ. Μπούκας είχε πεί: «Εκτιμώ ότι ο εισαγγελέας δεν αποκλείεται να πειστεί ότι τελέστηκε ανθρωποκτονία και θα απαγγείλει σχετική κατηγορία σε συγκεκριμένα πρόσωπα μέσα στη σχολή. Είμαι βέβαιος ότι η μοιραία Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, οπότε χάθηκαν τα ίχνη του Βαγγέλη, υπήρξε εμπλοκή και άλλου ατόμου το οποίο ευθύνεται για τον θάνατό του. Και δεν εννοώ ότι εξώθησε τον Βαγγέλη στο να βάλει τέλος στη ζωή του. Τότε θα μιλούσαμε για αυτοκτονία. Μιλάω καθαρά για ανθρωποκτονία!».

1

CONFERENCE LEAGUE

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηράκλειο: Αθωώθηκε ο 35χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του

Ελλάδα / Ηράκλειο: Αθωώθηκε ο 35χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του

Τον Ιούνιο του 2023, ο 35χρονος, άνευ λόγου επιτέθηκε με μαχαίρι στην 30χρονη αρραβωνιαστικιά του στο Ηράκλειο, η οποία δέχτηκε 14 μαχαιριές και χρειάστηκε να διασωληνωθεί και να εισαχθεί στη ΜΕΘ
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τελικά υπάρχει ελπίδα, ίσως η Δικαιοσύνη να μην είναι τόσο τυφλή τελικά...μακάρι να υπάρξει αυτή η δικαίωση. Ώρα να πληρώσουν, που νόμιζαν πώς θα την βγάλουν καθαρή. Βέβαια δεν θα μας χαλούσε να βλέπαμε τιμωρημένους Διευθυντή και Κρητικό Βουλευτή...