Απεργία την Πρωτομαγιά

Νεφώσεις, βροχές και υγρασία

Νεφώσεις, βροχές και υγρασία Facebook Twitter
Φωτο: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα νότια ως 6 Μποφόρ.

Στην Αττική, σήμερα προβλέπεται ήλιος και παροδικές αραιές νεφώσεις με ανέμους αρχικά βορειοδυτικούς-δυτικούς και στη συνέχεια νοτιοδυτικούς  3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία ως τους 28 βαθμούς.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις αλλά και μεγάλα διαστήματα με ήλιο. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί μέχρι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη χώρα:

Θράκη- Μακεδονία

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες στη Μακεδονία, όπου θα εκδηλώνονται  τοπικές μπόρες. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα στη Χαλκιδική και την Ανατολική Μακεδονία, το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι μόνο στα ανατολικά τμήματα θα φτάνουν τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 12 έως τους 26 βαθμούς, αλλά στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ήπειρο, Δυτική Στερεά, νησιά Ιονίου

Αρχικά αυξημένη υγρασία και στη συνέχεια παροδική συννεφιά. Θα σημειωθούν λίγες βροχές μικρής διάρκειας, τις πρωινές ώρες στα βορειότερα, και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 24 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια 

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 28 βαθμούς.


Πελοπόννησος

Ηλιοφάνεια με υγρασία. Οι άνεμοι στον Κορινθιακό, τα νότια τμήματα και τα Κύθηρα θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Κρήτη 

Αίθριος καιρός με δυτικούς βορειοδυτικούς ανέμους. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς.

Δωδεκάνησα, Κυκλάδες

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια και στα βορειότερα παροδικές νεφώσεις.  Οι άνεμοι, νότιοι νοτιοδυτικοί,  θα είναι τοπικά ισχυροί μόνο στις Κυκλάδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ