Nεκρά από πυροβόλο 24 άλογα στην Κορινθία

Nεκρά από πυροβόλο 24 άλογα στην Κορινθία Facebook Twitter
3
Nεκρά από πυροβόλο 24 άλογα στην Κορινθία Facebook Twitter

Νεκρά εντοπίστηκαν 24 άγρια άλογα με τραύματα από πυροβόλο όπλο, στη Ζήρεια Κορινθίας. Tα άψυχα κουφάρια των άτυχων ζώων βρήκαν κάποιοι παραθεριστές το ένα κοντά στο άλλο και ενημέρωσαν το αστυνομικό τμήμα Κιάτου. Το Korinthostv.gr που έκανε γνωστό το πρωτοφανές περιστατικό αναφέρει πως οι κάτοικοι κάνουν λόγο για πρωτόγνωρη εγκληματική πράξη ενώ η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

 

Nεκρά από πυροβόλο 24 άλογα στην Κορινθία Facebook Twitter

 

Σύμφωνα με τον κτηνίατρο που εξέτασε τα κουφάρια των ζώων, τα άλογα θανατώθηκαν στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, αφού βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη. Επίσης, κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

 

Nεκρά από πυροβόλο 24 άλογα στην Κορινθία Facebook Twitter

 

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (54 Σωματεία) καταγγέλει με επίσημη επιστολή της προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση:

"Φρίκη στην Eλληνική και Eυρωπαϊκή κοινή γνώμη προκάλεσε η είδηση της δολοφονίας μεγάλου αριθμού αλόγων στην περιοχή Ζήρεια της Κορίνθου.

Η Ομοσπονδία μας καλεί την Hγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας να δώσουν εντολή αυτή τη φορά να μην μείνει ανεξιχνίαστο αυτό το έγκλημα, να βρε-θούν οι δράστες και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

Η ομερτά σε ένα τόσο μεγάλο έγκλημα και σε ένα τόσο μικρό τόπο με κάθε τρόπο πρέπει να ξε-σκεπαστεί από την ελληνική αστυνομία.

Πέρυσι οι εγκληματίες δεν ανευρέθηκαν και συνέχισαν φέτος το μακάβριο έργο τους.
Πρέπει να είναι η τελευταία φορά."

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM