Σοβαρός τραυματισμός 26χρονου από έκρηξη στην Καλαμάτα

Σοβαρός τραυματισμός 26χρονου από έκρηξη στην Καλαμάτα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ
0

Έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, σε αποθήκη διαμερίσματος στον 1ο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Καλαμάτας, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 26χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται.

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, από την έκρηξη, που ήταν σφοδρή και σημειώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αναστατώθηκε όλο το κέντρο της Καλαμάτας και προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, ενώ εκσφενδονίστηκαν τζάμια σε μεγάλη απόσταση.

Το σημείο παραμένει αποκλεισμένο και έχει σπεύσει κλιμάκιο πυροτεχνουργών της αστυνομίας, που ερευνά τον χώρο. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, πιθανολογείται πως πρόκειται για παράνομο εργαστήρι κατασκευής κροτίδων και βεγγαλικών, ενώ σημειώνεται ότι ο 26χρονος είχε συλληφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο μαζί με δύο ακόμη άτομα, γιατί είχαν προκαλέσει εκρήξεις σε παλαιά χωματερή της Καλαμάτας. Στις έρευνες που είχαν γίνει τότε στο σπίτι του -εκεί όπου σημειώθηκε χθες βράδυ η έκρηξη- είχαν βρεθεί, μεταξύ άλλων και υλικά παρασκευής εκρηκτικών υλών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM