5χρονος ακρωτηριάστηκε σε παιδική χαρά στα Ιωάννινα

5χρονος ακρωτηριάστηκε σε παιδική χαρά στα Ιωάννινα Facebook Twitter
SOOC
1

Ένα 5χρονο αγοράκι έχασε τον αντίχειρά του, παίζοντας σε τσουλήθρα στο Πάρκο Κουραμπά στα Ιωάννινα. Η συγκόλληση του αντίχειρα του 5χρονου επιχειρήθηκε σε πολύωρη επέμβαση στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, και οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για να κριθεί αν πέτυχε η επέμβαση.

Το περιστατικό συνέβη όταν, ενώ ο 5χρονος έπαιζε στην τσουλήθρα, το χέρι του πιάστηκε στο κενό που υπάρχει ανάμεσα στο ξύλινο και το σιδερένιο πλαίσιο της τσουλήθρας.

Στο πάρκο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που απέκλεισαν τον χώρο του ατυχήματος και στη συνέχεια εκκένωσαν την παιδική χαρά ενώ το βράδυ του Σαββάτου έγινε αυτοψία από υπαλλήλους του δήμου και η παιδική χαρά κλειδώθηκε.

Το έργο είχε ενταχθεί και χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ, με προϋπολογισμό σύμφωνα με το το epiruspost.gr, σχεδόν 700.000 ευρώ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει γίνει οριστική παραλαβή του έργου από το Δήμο Ιωαννιτών, καθώς πρέπει να συμπληρωθεί διάστημα δοκιμαστικής λειτουργίας δεκαπέντε μηνών. Ανακοίνωση από τον δήμο δεν υπάρχει ακόμη.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Κριμα για το παιδι και πραγματικα ευχομαι να μπορεσει να αποκατασταθει πληρως το δακτυλο του.Προκειται ξεκαθαρα για αλλη μια περιπτωση φαγοποτιου, που οι υπευθυνοι δεν κρατησαν καν τα προσχηματα ωστε να παρουσιασουν ενα ασφαλες εργο. Αληθεια τι περιλαμβανει η συγκεκριμενη παιδικη χαρα ωστε να κοστισε 700.000€;; Θα επεμβει κανενας εισαγγελεας τοσο για την κακοτεχνια, οσο την κατασπαταληση δημοσιου χρηματος;;