Απεργία την Πρωτομαγιά

Χρυσαυγίτης πυρηνάρχης προτείνει στείρωση ή ευθανασία σε ανάπηρους και ψυχικά νοσούντες

Χρυσαυγίτης πυρηνάρχης προτείνει στείρωση ή ευθανασία σε ανάπηρους και ψυχικά νοσούντες Facebook Twitter
Mενέλοας Μυρίλλας/SOOC
5

Βίντεο που δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής δείχνει τον πυρηνάρχη της οργάνωσης στη Σαλαμίνα να καλεί τους χρυσαυγίτες να εφαρμόσουν τακτικές του Χίτλερ σε ανάπηρους ή ψυχικά νοσούντες προτείνοντας ευθανασία και στείρωση.

Πρόκειται σύμφωνα με το ντοκουμέντο, για τον Μιχάλη Παπαδημητρίου που παραληρεί ναζιστικά σε ομιλία του στην τοπική οργάνωση της Νίκαιας, τον Φεβρουάριο του 2013, μόλις λίγους μήνες πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο ίδιος παραδέχεται και τη δράση των ταγμάτων εφόδου της Χ.Α. δηλώνοντας περήφανος για “τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες» που  «κατέκτησαν αυτές τις γειτονιές, αυτές τις πλατείες».

5

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Α καλα! Αυτοι θα αλληλοεξοντωθουν μεταξυ τους! Και τους φαλακρους κι αυτους να κυνηγησουν! Ειχαν ποτε οι αρχαιοι Ελληνες προβλημα με την τριχοπτωση; Οχι! Αρα..(χι χι χι θα αρχισουν να κοπανανε τα κεφαλια τους...ουγκ)
Προφανώς για να θέλει να κάνει τέτοιο ξεκαθάρισμα θεωρεί τον εαυτό του ικανό να υπάρχει,αλλά εάν θέλει να είναι τίμιος με την ιδεολογία του θα πρέπει να βγει μπροστά,πρώτος,ο καιάδας τον περιμένει.
Μα ο ένας από τους δύο (άδικα) δολοφονηθέντες της ΧΑ είχε αδερφή με σύνδρομο down και έπρεπε να πιστέψουμε ότι είχε ανθρωπιά ενταγμένος σε μια οργάνωση που δεν αποδεχόταν ούτε την ίδια του την αδερφή. Πάντως οι απόψεις αυτές είναι γνωστές σε όσους έχουν διαβάσει αποσπάσματα του περιοδικού της ΧΑ. Μάλιστα σε συγκεκριμένο άρθρο εκτός των απόψεων πει αναπηρίας κτλ έγραφε ότι ασθένειες όπως το aids είναι ευλογία γιατί εντοπίζονται κυρίως στην Αφρική και έτσι πεθαίνουν πολλοί μαύροι. Αν ψάξετε στο διαδίκτυο θα βρείτε το σχετικό απόσπασμα.