Σούβλισμα με λιακάδα

Σούβλισμα με λιακάδα Facebook Twitter
0

Καλοκαιρία προβλέπεται σήμερα με άνοδο της θερμοκρασίας. Στην Αττική λιακάδα με ανέμους μεταβλητούς 3-4 μποφόρ και θερμοκρασία από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

 Μακεδονία-Θράκη

 Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μονό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία από 5 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά του Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μονό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3-4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και τοπικά στα νότια βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες-Κρήτη

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου-Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και πρόσκαιρα στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM