Έκτακτα δρομολόγια πλοίων για τους εκδρομείς του Πάσχα

Έκτακτα δρομολόγια πλοίων για τους εκδρομείς του Πάσχα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
0

Τέσσερα έκτακτα δρομολόγια πλοίων από τον Πειραιά προγραμματίστηκαν για σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, προς διευκόλυνση των τελευταίων εκδρομέων του Πάσχα. Συγκεκριμένα, θα γίνουν 12 δρομολόγια αντί 8 που ήταν προγραμματισμένα.

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, χωρίς αλλαγή προγραμματισμού θα γίνουν τα δρομολόγια από τη Ραφήνα και το Λαύριο. Πέντε αναχωρήσεις πλοίων θα πραγματοποιηθούν από τη Ραφήνα και τέσσερις από το Λαύριο.

Επίσης το «Νήσος Μύκονος» που αναχώρησε χθες βράδυ από το λιμάνι της Σύρου, όπου παρέμενε λόγω των ισχυρών ανέμων, επεκτείνει το δρομολόγιό του και εκτός από την Ικαρία και τη Σάμο προσεγγίζει τους Φούρνους, τη Χίο τη Μυτιλήνη τη Λήμνο και την Καβάλα.

Στο λιμάνι του Πειραιά από το πρωί υπάρχουν σε όλα τα σημεία αναχώρησης των πλοίων στελέχη του λιμενικού σώματος, προκειμένου να διευκολύνουν και τους τελευταίους εκδρομείς, ενώ ανάλογα μέτρα έχει λάβει στους περιμετρικούς δρόμους της πόλης και η Τροχαία Πειραιά, προκειμένου να διευκολύνει την κίνηση των οχημάτων προς το λιμάνι.

Το Λιμενικό Σώμα συμβουλεύει αυτούς που πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, να φτάνουν μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Ελλάδα / Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Παρά την τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης
NEWSROOM