Άστατος καιρός και σκόνη

Άστατος καιρός και σκόνη Facebook Twitter
0

Αστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ.Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τοπικά τις πρωινές ώρες, ενώ ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και τα νοτια. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από τη Δευτέρα.

Την Αττική  νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 που από το βράδυ θα γίνουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα ανατολικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς σποραδικές καταιγίδες, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη χώρα:

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και από το βράδυ τοπικά 5 μποφόρ, στα ανατολικά νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα νότια σποραδικές καταιγίδες, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου, στην ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι στα νότια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 που από το βράδυ θα γίνουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, στα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το βράδυ τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Ανεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα νότια έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM