Βροχές και καταιγίδες μέχρι το Σάββατο

Βροχές και καταιγίδες μέχρι το Σάββατο Facebook Twitter
0

Μέχρι το Σάββατο θα διαρκέσουν οι βροχές και οι καταιγίδες σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία που εξέδωσε αργά χθες έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Για  σήμερα, Τετάρτη, προβλέπονται βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο μέχρι τις απογευματινές ώρες ενώ πρόσκαιρα στη διάρκεια της ημέρα αναμένεται να σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την υπόλοιπη Στερεά και την Πελοπόννησο.

Για αύριο, Πέμπτη, προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ενώ την Παρασκευή ο καιρός θα γίνει σταδιακά άστατος. Κατά διαστήματα θα σημειώνονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Σε αυτές τις περιοχές τα φαινόμενα πιθανόν να συνεχιστούν και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ