Νοτιάδες, σκόνη και βροχές

Νοτιάδες, σκόνη και βροχές Facebook Twitter
SOOC / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ
0

Νοτιάδες, σκόνη, βροχές και υγρασία προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ με   σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Θα πνέουν νοτιάδες ως 7 Μποφόρ με εξασθένηση ενώ η θερμοκρασία σε  Δυτική Ελλάδα και Κρήτη θα φτάσει τους 20-21 βαθμούς.

Στην Αττική προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινόμενων αναμένεται από το απόγευμα. Άνεμοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή στροφή σε ανατολικούς βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Εξασθένηση των φαινόμενων αναμένεται από το απόγευμα. Άνεμοι αρχικά ασθενείς και σταδιακά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στις άλλες περιοχές:

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στη Μακεδονία όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Εξασθένηση των φαινόμενων από το απόγευμα.
Άνεμοι αρχικά ασθενείς σταδιακά και από τα ανατολικά θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές μέχρι τις πρωινές ώρες. Εξασθένηση των φαινόμενων από το απόγευμα και από τα νότια.
Άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινόμενων από το βράδυ.
Άνεμοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Σταδιακά από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικούς και θα ασθενήσουν.
Θερμοκρασία από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες μέχρι τις πρωινές ώρες πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Εξασθένηση των φαινόμενων από το απόγευμα.
Άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές κυρίως στα βόρεια.
Άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα βόρεια σταδιακά θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς και θα ασθενήσουν.
Θερμοκρασία από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρό με τραύματα στο λαιμό βρέθηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο

Ελλάδα / Νεκρή με τραύματα στον λαιμό βρέθηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο

Η Βασιλική είχε εξαφανιστεί 21:10 το βράδυ της Κυριακής από το χωριό Μυρτιά Πύργου - Το 11χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στο Καταράχι Πύργου - 37χρονος που συνελήφθη ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία
NEWSROOM
Μάικλ Μόσλι: Τις τελευταίες του στιγμές κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από το μπιτς μπαρ

Ελλάδα / Μάικλ Μόσλι: Επί 20 λεπτά περιπλανιόταν ζαλισμένος στον λόφο πίσω από το μπιτς μπαρ

Ο Βρετανός φαίνεται σε υλικό από κάμερα ασφαλείας από το κατάστημα στην παραλία Αγίας Μαρίνας στη Σύμη, ώσπου ξαφνικά στέκεται, ακουμπά στο φράχτη και κατόπιν χάνεται από το οπτικό πεδίο της κάμερας
NEWSROOM