Τέλος οι ποινές για οφειλές στο δημόσιο ως 50 χιλιάδες ευρώ

Τέλος οι ποινές για οφειλές στο δημόσιο ως 50 χιλιάδες ευρώ Facebook Twitter
ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
3

Παύουν οι διώξεις και οι ποινές φυλάκισης για οφειλές στο δημόσιο ποσών ως 50 χιλιάδες ευρώ με το ν/σ  «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας» που εγκρίθηκε χθες από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής.

 Το νέο νομοσχέδιο ορίζει ότι τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους όποιος χρωστάει ποσά άνω των 50 χιλιάδων και με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών όποιος χρωστά πάνω από 150 χιλιάδες. Μάλιστα, η πράξη μη καταβολής του φόρου μπορεί να κριθεί ατιμώρητη, εάν το ποσό που οφείλεται εξοφληθεί μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε οποιονδήποτε βαθμό.

Ως τώρα το όριο για τις διώξεις και τη φυλάκιση ήταν μόλις 5 χιλιάδες ευρώ.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM