Η Θεσσαλονίκη ανάμεσα στους 10 καλύτερους εναλλακτικούς προορισμούς της Ευρώπης

Η Θεσσαλονίκη ανάμεσα στους 10 καλύτερους εναλλακτικούς προορισμούς της Ευρώπης Facebook Twitter
4
Η Θεσσαλονίκη ανάμεσα στους 10 καλύτερους εναλλακτικούς προορισμούς της Ευρώπης Facebook Twitter

Ανάμεσα στους δέκα κορυφαίους και πιο αγαπημένους εναλλακτικούς προορισμούς για ολιγοήμερες διακοπές των αναγνωστών στην Ευρώπη (city break) βρίσκεται η Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian.

"Ο Λευκός Πύργος είναι το γνωστότερο μνημείο της πόλης, αλλά η Θεσσαλονίκη έχει και σπουδαία νυχτερινή ζωή", επισημάνει το δημοσίευμα το οποίο συνοδεύεται από μία φωτογραφία του ιστορικού καφέ μπαρ "Θερμαϊκός".


" H Θεσσαλονίκη είναι, όπως έχουμε επισημαίνει και παλιότερα, και το σπίτι του μπουγατσάν, που σκαρφίστηκε η ομάδα του Estrella Café", γράφει η εφημερίδα.

Η σχετική κατάταξη διαμορφώθηκε από τους αναγνώστες της εφημερίδας και έχει ως εξής:

Μπολόνια (Ιταλία)
Νίκαια (Γαλλία)
Αλγκέρο (Ιταλία)
Σαράγεβο (Βοσνία και Ερζεγοβίνη)
Λουμπλιάνα (Σλοβενία)
Γρανάδα (Ισπανία)
Σόφια (Βουλγαρία)
Θεσσαλονίκη (Ελλάδα)
Βρότσλαβ (Πολωνία)
Βασιλεία (Ελβετία)

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
η Θεσσαλονίκη θα ήταν μια όμορφη πόλη αν είχε κάποια στιγμή και έναν σωστό δήμαρχο π[ου δεν θα ενδιαφέρεται για τη δική του προβολή αλλά θα φρόντιζε και λίγο αυτήν την έρμη τη πόλη. 2 τετραετίες είναι πάρα πολύς χρόνος για τόσο λίγο έργο
Το κέντρο της θεσσαλονίκης ειναι όμορφο, και πάνω απ όλα ειναι δίπλα στη θάλασσα...μόνο αυτό μας σώζει!!Όλη η υπόλοιπη πόλη -με κάποιες μικρές εξαιρέσεις- ειναι χάλι μαύρο με ανύπαρκτο πράσινο. Η Αθήνα έχει αισθητά περισσότερο πράσινο!Επίσης, έχει χαθεί ο αρχιτεκτονικός χαρακτήρας του κέντρου με την αντιπαροχή. Ο καθένας χτίζει μία αμφιβόλου αισθητικής λαλακία.. Χρειάζεται μία συντονισμένη προσπάθεια ώστε η ομορφιά του κέντρου να αναβιώσει..Αυτά και πολλά άλλα...