Μάνα και γιος αυτοκτόνησαν πηδώντας από μπαλκόνι στην Χαλκίδα

Μάνα και γιος αυτοκτόνησαν πηδώντας από μπαλκόνι στην Χαλκίδα Facebook Twitter
18

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί στη Χαλκίδα. Μάνα και γιος έδωσαν τέλος στη ζωή τους πηδώντας από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 63χρονη μητέρα και ο 27χρονος γιος της αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούσαν να πληρώσουν ακόμη το ενοίκιο. 

Κατά πληροφορίες το μοναδικό εισόδημα που διέθεταν ήταν μία υποτυπώδη αναπηρική σύνταξη, την οποία τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίζονταν δικαστικά να την ανακτήσουν. 

Tην υπόθεση ερευνά το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει σημείωμα που φέρεται να άφησε η γυναίκα πριν προχωρήσει στην αυτοκτονία κάνοντας λόγο για δικαστική διαμάχη που είχε.


Λίγο μετά τις 8 σήμερα το πρωί αποφάσισαν με αυτή την τραγική βουτιά θανάτου από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν τους τελευταίους μήνες, επί της οδού Σαμαρτζή, με τον ίδιο το γιο μεταφερόμενος στο νοσοκομείο να παραδέχεται στους αστυνομικούς ότι βρίσκονταν σε απελπισία. Η γυναίκα έχασε άμεσα τη ζωή της ενώ ο γιος της υπέκυψε στα τραύματα του στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Όλοι στη LiFO ξέρετε και υποστηρίζετε τη Γερμανία και τις πολιτικές της εναντίον της Ελλάδας κι όταν ακούτε κάτι τέτοιο ξυπνάει το φιλανθρωπικό πνεύμα μέσα σας και αν το ξέρατε θα βοηθούσατε. Όχι δα, το θέμα είναι να συνεχίσουμε τις "μεταρρυθμίσεις", να χύσουμε κι άλλο αίμα, να έχουμε πιο πολλές αποκρατικοποιήσεις, κι άλλο ξεπούλημα αλλά προς θεού μη τυχόν δε πληρώσουμε στους Γερμανούς αυτά που μας χρωστούν εκείνοι. Τι υποκρισία πια!
Δεν νομίζω ότι ακόμα και οι άκρως "μνημονιακοί" υποστηρίζουν την Γερμανία και το να πάρει τα λεφτά της. Αυτό που λένε είναι ότι οι γερμανοί δεν θα κάτσουν να τους φεσώσουμε και ότι εάν το κάνουμε αυτό θα καταστραφούμε.Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί έλληνες που αν τους εγγυόταν κάποιος ότι μπορούμε να απαλλαγούμε αναίμακτα από τις υποχρεώσεις μας, θα έλεγαν ότι πρέπει να τις εκπληρώσουμε γιατί είναι το ηθικά σωστό. Γενικά δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί παγκοσμίως που θα έλεγαν τέτοιο πράγμα.
Ειναι πολυ φτηνο και χυδαιο να χρησιμοποιεις τον τραγικο θανατο δυο ανθρωπων για να υποστηριξεις τις αποψεις σου, μη γνωριζοντας τι εγινε και γιατι.Ας ειναι ελαφρυ το χωμα
O τραγικος χαμος αυτων των 2 ανθρωπων,οπως και χιλιαδων αλλων τα τελευταια 5 χρονια ειναι συνεπεια της χρεοκοπιας. Η χρεοκοπια ειναι συνεπεια της πολιτικης της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.1+1=2 τοσο απλα λοιπονΧυδαιοι (το λιγοτερο) ειναι αυτοι που κατακλεψανε το λαο και εχουν τα λεφτα καβατζωμενα για να κανουν κουμαντο τα επομενα 200 χρονια
Κι αν σου απαντησει ο Σοιμπλε οτι αυτο που ζητας ειναι να πηδηξουνε απο το μπαλκονι αλλοι λαοι για να βγουνε λαδι οσοι Ελληνες φαγανε τα δανεικα; Επειδη εμεις ειμαστε ανικανοι να βαλουμε μια ταξη σ'αυτο τον τοπο θα βριζουμε τους ξενους; Με τετοια μυαλα, θα ερθουνε πολλα κακα ακομα στη χωρα.
Κριμα ρε παιδι μου,δεν μπορουσε να βρεθει ενας τροπος να γνωστοποιηθει η κατασταση,ολο και καποιος θα βαζε το χερι του ειτε προσφεροντας σπιτι ειτε εργασια στο γιο.
Όχι, μην το λες αυτό, είναι άδικο και για μένα και για πολλούς άλλους ανθρώπους που ευαισθητοποιούνται. Δεν είναι μια και δυο που οργανωνόμαστε να δώσουμε βοήθεια, είτε έκτακτη είτε μακροπρόθεσμη για ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη. Προφανώς οι εν λόγω μητέρα και γιος είχαν απομονωθεί και το πρόβλημά τους δεν ήταν γνωστό.
Δυστυχώς είμαστε πολλοί σε απελπιστική κατάσταση και έγκειται στην υπομονή του καθενός από εμάς, στον χαρακτήρα του και στο πότε θα γυρίσει η βίδα στο μυαλό. Εγώ προσωπικά έχω πολύ υπομονή και δεν είμαι "τέτοιος" χαρακτήρας. Κανείς δεν μπορεί να με βεβαιώσει όμως για το αν υπάρχει βίδα και πότε γυρίζει...